By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

Een wereld vol bloemen, planten en groene wonderen.

Betreed een betoverende wereld waar kleurrijke bloemen, weelderige planten en groene wonderen op u wachten. Ontdek de harmonie van de natuur en laat u inspireren door de diversiteit die ons tuincentrum te bieden heeft. Stap binnen en omarm de schoonheid van een levendig groen universum.

Sinds onze oprichting in 1982 heeft Tuincentrum en Boomkwekerij Bannenberg zich ontwikkeld tot een begrip in de regio. Wat ooit begon als een kleine kwekerij is uitgegroeid tot een volwaardig tuincentrum met een breed assortiment aan planten, bomen, en hagen. Ons familiebedrijf staat bekend om de kwaliteit van onze producten en de persoonlijke service die we onze klanten bieden. 


Missie en Visie Onze missie is om tuinliefhebbers te inspireren en te ondersteunen bij het creëren van hun ideale buitenruimte. Wij geloven dat een mooie tuin bijdraagt aan een gelukkiger en gezonder leven. Daarom streven we ernaar om duurzame en milieuvriendelijke producten te leveren, en om onze kennis en passie voor tuinieren te delen met onze klanten.

Ontwerp uw droomtuin

Duik dieper in de wereld van uw tuin en laat uw buitenruimte tot leven komen. Ons advies strekt zich uit tot het selecteren van de perfecte planten en bomen, rekening houdend met bodemtype, bloeitijden en esthetiek. Creëer een adembenemende tuin die een weerspiegeling is van uw visie en onze expertise."

Kom kijken naar ons ruime assortiment

Hoeve 1 Valkenswaard

Ontvang Deskundig Advies in Ons Tuincentrum

Bij ons tuincentrum gaat het niet alleen om producten; we bieden ook waardevol advies om uw groene projecten te doen slagen. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen met het kiezen van de juiste planten, het oplossen van tuinuitdagingen en het maken van weloverwogen beslissingen. Vertrouw op ons voor persoonlijke begeleiding bij elke stap op uw groene reis."

Image
Image

DCM PARTNER Voor uw advies

Bij Tuincentrum Bannenberg omarmen we de kracht van groen met de ondersteuning van De Ceuster Meststoffen NV (DCM). Met meer dan 45 jaar ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige, milieuvriendelijke oplossingen, biedt DCM ons en onze klanten innovatieve producten, van meststoffen tot bodemverbeteraars. Samen met DCM streven we naar een groenere toekomst, waarin onze passie voor de natuur en duurzaamheid samenkomen.

Assortiment Tuincentrum

Ontdek ons gevarieerde assortiment bij Tuincentrum Bannenberg. Van kleurrijke bloemen tot weelderige planten, hoogwaardige meststoffen en bodemverbeteraars van DCM, onze partner in groen. Daarnaast hebben we ook prachtige graszoden, bomen en hagen. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw groene visie tot leven te brengen.

Vaste planten

Verrijk uw tuin met onze diverse selectie vaste planten. Van kleurrijke bloeiers tot sierlijke bladplanten en alles daartussenin. Bij Tuincentrum Bannenberg vindt u een scala aan vaste planten die jaar na jaar terugkomen om uw tuin te sieren. Ontdek de variëteit en schoonheid die vaste planten kunnen toevoegen aan uw buitenruimte.

Hagen

Creëer privacy en structuur in uw buitenruimte met onze diverse collectie hagen. Bij Tuincentrum Bannenberg vindt u een uitgebreid aanbod aan hagen, van snelgroeiende soorten tot compacte en sierlijke opties. Ontdek hoe hagen uw tuin kunnen transformeren en een groene omheining van schoonheid kunnen creëren.

Bomen

Breng majestueuze hoogten en natuurlijke schoonheid in uw tuin met onze uitgebreide collectie bomen. Bij Tuincentrum Bannenberg vindt u een diversiteit aan bomen, van sierlijke bloeiers tot schaduw gevende exemplaren. Ontdek de krachtige aanwezigheid van bomen en creëer een prachtig landschap dat met de tijd alleen maar mooier wordt.

Eenjarige bloeiers

Breng de warmte en levendigheid van de zomer naar uw tuin met ons prachtige zomergoed. Deze selectie van bloeiende planten en kleurrijke bloemen is speciaal samengesteld om uw buitenruimte te verfraaien tijdens het zonnige seizoen. Bij Tuincentrum Bannenberg ontdekt u een scala aan zomergoedopties om uw tuin te laten stralen met heldere tinten en vreugdevolle bloemenpracht.

Image
Image

Over ons

Boomkwekerij & Tuincentrum Bannenberg.

(040) 2043283

info@tuincentrum-bannenberg.nl

Hoeve 1, 5554 XC Valkenswaard

Our Partners